У Гідропарку влаштують змагання, а троєщинців розважить Поплавський



Фото superomsk.ru

25 лютого з 11.00 до 15.00 на території пляжу "Дитячий" у Гідропарку відбудуться масові гуляння з нагоди святкування Масляної.

Про це повідомляє прес-служба КП "Плесо".

На киян та гостей столиці чекатимуть спортивні естафети, конкурси зі знання фольклору, майстер-класи з виготовлення українських традиційних сувенірів, а також гарячий чай і запашні млинці з медом.

26 лютого з 11.00 до 15.00 також на території Гідропарку (Долобецький острів) відбудуться святкові гуляння присвячені відзначенню Масляної. На гостей свята чекають ігри, зимові забави, конкурси, вікторини та, звичайно, проводи зими й частування млинців – традиційні для цього свята ласощі.

Крім того, театралізовано-обрядове гуляння "Масляна – 2012" влаштують на Троєщині.

Свято розпочнеться о 14.00 на майданчику біля кінотеатру "Флоренція" на проспекті Маяковського, 31.

За інформацією прес-служби Деснянської РДА, на мешканців чекають народні гуляння за участю фольклорних самодіяльних колективів, виступи артистів, обрядові ігри й забави, веселі конкурси і розіграші, стовп розваг з призами, запальні пісні та танці, атракціони для малечі, гарячі рум’яні млинці.

О 16.00 розпочнеться святковий концерт за участю Михайла Поплавського та зірок української естради.

Крім того, посмакувати млинцями 25 та 26 лютого можна буде у парку культури та відпочинку ім. М. Рильського на "Голосіївській масляній".

У програмі святкового дійства: розважальна програма для дітей та молоді за участю аніматорів, святкові вітання, конкурси, ігри, забави, атракціони та прогулянки на поні, святкова концертна програма за участю професійних колективів та аматорів мистецтв.

26 лютого у паку культури та відпочинку "Партизанська слава" з 11.00 розпочнеться святкова програма "Дарницька масляна", театралізоване дійство, виступ творчих колективів, ігри і конкурси.

У Святошинському районі 25 лютого в парку "Нивки" пройдуть V відкриті змагання "Зимові забави" серед дітей та юнацтва, присвячені святкуванню Масляної. Також передбачені різноманітні розважальні заходи та частування млинцями.

У парку "Відрадний", що у Солом’янському районі, 25 лютого відбудеться культурно-мистецьке свято Масляної за участю самодіяльних колективів народної творчості для мешканців району.

25 та 26 лютого свято Масляної пройде на Контрактовій площі.  

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ