Готель "Спорт" продадуть вже у березні?



Фото gallery.infokiev.com.ua

Фонд державного майна оголосив конкурс із продажу цілісного майнового комплексу державного підприємства "Готель "Спорт" у Києві.

Стартова ціна конкурсу — 66 мільйонів 324 тисячі гривень, пише "Дело" з посиланням на "Українські новини".

ФДМ має намір провести конкурс 23 березня.

Потенційний покупець мусить прийняти зобов'язання держпідприємства "Готель "Спорт" за договором про спільну діяльність між готелем і компанією "Юджин" від 28 жовтня 2011 року.

До того ж покупець повинен буде провести реконструкцію готелю для привести його до стандартів тризіркового на суму 153 мільйони гривень (із ПДВ).

Покупець також зобов'язаний підготувати проектну документацію з реконструкції готелю на суму 8 мільйонів гривень та до червня здійснити реконструкцію фасаду готелю з використанням сучасних фасадних систем суму не менше 24 мільйонів гривень.

Крім того, покупець зобов'язаний провести реконструкцію вхідної групи готелю (приміщення для реєстрації постояльців, гардероб, камери схову, приміщення охорони, відділення зв'язку й пункт обміну валют) і повністю переоснастити номерний фонд до тризіркових стандартів, облаштувати конференц-зал і ресторанно-розважальну зону на загальну суму не менше 81,5 мільйона гривень.

Також у загальний кошторис реконструкції готелю буде входити заміна існуючих внутрішніх інженерних систем (протипожежні системи й сигналізація, водопровід, каналізація, електропроводка) і ліфтів на суму не менше 40 мільйонів гривень.

При цьому реконструкція готелю до тризіркового стандарту повинна бути завершена до 2013 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ