Чергові прориви труб залишили без води мешканців 9 будинків


22 лютого через пошкодження водопровідної мережі по вулиці Оболонській, 6, тимчасово без водопостачання залишились мешканці 5 будинків.

Як повідомляє прес-служба водоканалу, без води сидять жителі будинків №4, 5, 6 по вулиці Оболонській; та № 43, 45 по вулиці Костянтинівській.

Для ліквідації пошкодження по вулиці Оболонській, 6 наразі проводиться розкопка на тротуарі та проїжджій частині. Рух по вулиці частково обмежено.

На  час ремонтних робіт для абонентів, які тимчасово залишились без  водопостачання, працюватиме безкоштовна водовозка, повідомили у прес-службі водоканалу.

Ще одну трубу прорвало у провулку Ковальському, 19, внаслідок чого без води залишились мешканці будинків № 20, 22, 24 по провулку Ковальському та № 152 по вулиці Борщагівській.

Для ліквідації пошкодження та відновлення  водопостачання по пров. Ковальському наразі проводиться розкопка на зеленій зоні.

На місці працюватиме водовозка.

Як відомо, тільки за півтора місяці 2012 році у Києві сталося більше 10 проривів мереж.

Так, 18 січня через прорив двох водопровідних мереж у Печерському і Шевченківському районах без води залишилися п’ять будинків.

20 січня через прорив трьох мереж на вулицях Софіївській, 18-20, Житомирській, 4 та Сирецькій, 92 без води залишилися близько сотні будинків. 

25 січня о 22.17 через порив магістралі на проспекті Московському, 16 при вході до магазину стався провал розміром 7х5 метрів та глибиною близько 2 м.

26 січня через пошкодження водопровідної мережі по вул. Саксаганського, 29 без води залишилися 27 житлових будинків.

Уночі 26 січня на вулиці Червоноткацькій, 22-А у Дніпровському районі сталася аварія на тепломережі, внаслідок чого без тепла залишилися 32 житлових будинки, дитячий садок та 2 адміністративних будівлі.вранці 24 січня у Святошинському районі столиці під асфальт провалився легковик.

27 січня через пошкодження водопровідної мережі по вул. Леніна у Солом’янському районі без води залишились мешканці 20 приватних будинків. 

1 лютого сталося пошкодження водопровідної мережі по проспекту Відрадному, 55 у Солом’янському районі, внаслідок чого без водопостачання залишились 6 будинків.

3 лютого стався прорив теплотраси на вулиці Пітерській у Солом’янському районі, внаслідок чого без тепла залишилися 14 житлових будинків.

Вранці 5 лютого сталася аварія на водогоні по вул. Борщагівська між зупинками швидкісного трамваю "Польова" і "Політехнічна".

7 лютого через прорив двох мереж без питної води залишилися мешканці близько 30 будинків у Голосіївському районі.

13 лютого через пошкодження водопровідної мережі по проспекту Правди, 66, 66-а тимчасово без водопостачання залишились мешканці 3 будинків, аптека та станція швидкої допомоги.

Як відомо, 19 січня голова КМДА Олександр Попов заявив, що кияни стали менше скаржатися на холодні батареї і відсутність води. За словами чиновника, це "говорить про хорошу підготовку міста до опалювального сезону".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ