Киянам розкажуть, які з ларьків небезпечні


"Київводоканал" розпочинає інформаційну кампанію "Обережно, МАФи!", яка має на меті попередити киян про небезпеку відвідування кіосків, кафе, автостоянок, які встановлені на інженерних мережах та несуть загрозу майну, здоров’ю та життю мешканців.

У зв’язку з цим, "Київводоканал" опублікував перелік кіосків, які розміщені безпосередньо на інженерних мережах, що становить очевидну небезпеку не тільки для тих людей, які там працюють, але і для їхніх відвідувачів.

Окрім адрес, за якими розташовані об’єкти, в переліку вказані дані про приписи, що були надані власникам споруд, встановлених на водопровідних та каналізаційних мережах.

"Переглянувши дати надання приписів, можна помітити, що деякі попередження ігноруються вже протягом десяти років", повідомляє прес-служба водоканалу.

Через відсутність реакції власників МАФів на приписи, "Київводоканал" закликає громадськість звернути увагу на потенціальну загрозу, яку несуть незаконно встановлені об’єкти та бути обережними, користуючись послугами таких тимчасових споруд.

"Перелік незаконно встановлених МАФів буде постійно оновлюватись, що дасть киянам змогу оперативно дізнаватися про нові потенційно небезпечні об’єкти", повідомили у водоканалі.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ