Кондуктор автобуса виштовхала пасажира ногами


21 лютого в автобусі №42 (вулиця Панельна – метро "Осокорки") розлючена кондуктор виштовхала жінку з салону ногами.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив свідок події Олександр Циба.

Він розповів, що конфлікт розгорнувся, коли жінка, посилаючись на певні обставини, відмовилась платити.

"Кондуктор з криком вимагала оплати проїзду. Що, скоріше за все і було зроблено. Проте, коли пролунали погрози написати скаргу на перевізника, працівниця автобуса гордо відповіла, мовляв, напишете, тоді з п’яти автобусів один ходитиме! Пасажир не розгубилась і сфотографувала інформаційний лист, де є вся необхідна інформація про маршрут автобуса №42", - розповів Циба.

Він додав, що в їх словесній перепалці згадувались і проїзні, за які пасажир даремно платить, бо часто автобуса дочекатися нереально і невідповідність графіку руху.

"Близько 7.20 на станції метро "Лівобережна" жінка вийшла. Кондуктор ще й похизувалась:

"Я не засмучена. Добре розрядилася зранку". Але жінка скоро повернулась і запитала прізвище та ім’я кондуктора. Тут водій вигукнула: "Своє прізвище запиши, дурепо!", - розповів Циба.

Після цього, за його словами, кондуктор пригрозила більше не пускати жінку до автобуса, попросила водія зачинити двері і почала виштовхувати пасажирку.

"Коли жінка намагалась в черговий раз з тротуару потрапити до салону, працівниця автобуса кілька разів спробувала виштовхати жінку ногами і, здається, навіть вдарила", - розповів Циба.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ