Гостей Євро розселять у санаторіях і пересувних вагончиках



Фото caravanua.com

Під час чемпіонату Європи з футболу закордонним фанам запропонують у Києві альтернативні варіанти розміщення.  

Як повідомляє прес-служба КМДА, офіційним оператором з розміщення вболівальників у Києві та області законтрактовано: 993 номери (1 699 місць) у готелях, 5 тисяч 661 номер (14 963 місць) у гуртожитках вищих навчальних закладів; 1 тисячу 288 номерів (3 296 місць) у санаторіях; 415 номерів (1 130 місць) у кемпінгах (палатки) та 150 номерів у кемперах (пересувні кабіни-вагони, призначені для літнього відпочинку).

"Крім того, на сьогодні для розміщення у Києві та області цільових груп УЄФА укладено з діючими готелями 64 угоди на 6 314 номерів. Також у поточному році планується завершити будівництво 11 готелів, із якими наразі укладено ще 5 угод на 434 номери", йдеться в повідомленні.

У мерії підсумовують, що таким чином, профіцит номерів у Києві складе 790 номерів. Щоправда, скільки коштуватиме задоволення жити у санаторію чи кемпері у КМДА не повідомляють. 

Як відомо, проживання під час Євро у Києві обійдеться футбольним фанам удвічі дорожче, ніж у Варшаві.

Загалом же українська столиця готує єврофанам справжню обдиралівку, пропонуючи жити в наметах за 55 євро на добу та в кімнатах гуртожитку за 153 євро. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ