Попов визначив місця, де кияни зможуть справити нужду


У столиці у найбільш людних місцях встановлять 13 модульних комунальних туалетів.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, повідомляє УНІАН.

Згідно з документом, туалети будуть встановлені в 9-ти районах столиці: Голосіївському – біля станції метро "Либідська", у Дарницькому – на проспекті Бажана, 3-Г та біля метро "Позняки", у Дніпровському – на вулиці Малишка, 3 (біля універмагу "Дитячий світ"), в Оболонському –  на вулиці Фрунзе, 166 (біля ринку "Куренівський").

У Печерському туалет встановлять на вулиці Еспланадній (метро "Палац спорту") і на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, у Подільському – на розі вулиць Межигірської та Оленівської; у Святошинському – біля метро "Житомирська" та на площі Героїв Бреста, у Солом’янському – у провулку Політехнічному, 2-а (метро "Політехнічний інститут").

У Шевченківському районі справити нужду можна буде на проспекті Перемоги, 32 (Зоопарку), на площі Перемоги, 2 (Цирк), на бульварі Шевченка, 9 (Ботсад імені Фоміна) та на вулиці Мельникова, 3-5 (метро "Лук’янівська").

Загалом, таким чином, в місті встановлять 13 модульних туалетів.

В розпорядженні зазначено, що виконавець робіт з встановлення та підключення до інженерних мереж модульних туалетів комунальної власності має бути визначений шляхом проведення конкурсних торгів. 

А місце встановлення туалетів на території Києво-Печерського заповідника повинно бути погоджено з Міністерством культури України.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ