Попов на майбутніх виборах ставить на електорат Черновецького?



Фото з сайту КМДА

Влада дала старт передвиборчим перегонам у Києві, заявив депутат Київради від фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко.

Такий висновок він зробив з того, що Київська адміністрація виносить на розгляд Київради 16 лютого проект рішення про збільшення матеріальної допомогу для малозабезпечених у 20 разів.

"Наступного мера нашого з вами міста будуть вибирати малозабезпечені бабусі і дідусі. Саме на них робить ставку нинішній голова КМДА Олександр Попов. Завтра сесія Київради прийме рішення про збільшення матеріальної допомоги для малозабезпечених киян у 2012 році 20 разів!!!", написав він на своїй сторінці у Facebook.

Так, з 20 передбачених раніше мільйонів гривень ця сума зросте до 478 мільойнів.

"А це значить тільки одне – дано старт передвиборчим перегонам на мера Києва! І влада робить ставку на адресну матеріальну допомогу для малозабезпечених громадян. Черновецького уже давно нема, але його справа процвітає!", - наголосив Давденко.

Фото з Facebook Давиденка

Він додав, що нічого поганого в тому, що людям збільшать допомогу, немає.

"Просто чомусь про цих людей згадують лише під вибори. Виходить, провладний кандидат вирішив зробити свою передвиборчу кампанію за рахунок міського бюджету", - підсумував депутат.

Як відомо, раніше Попов виписував столичним пенсіонерам муніципальну газету "Вечірній Київ", яка мало не на кожній сторінці друкує розповіді про досягнення голови КМДА.

Разом з тим на літній електорат ставить і "учень" мера Леоніда Черновецького – Олесь Довгий, який під новий рік взявся агітувати пенсіонерів продуктовими наборами. Популярну за часів Черновецького гречку Довгий замінив на рис.  

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ