Сиротам та інвалідам дозволили безкоштовно ходити на каток


З січня у столиці почала акцію "Соціально орієнтований бізнес – родинам міста Києва", в рамках якої багатодітні родини, діти-сироти та діти з інвалідністю зможуть безкоштовно покататися на кількох міських ковзанках.

Для цього при собі треба мати відповідне посвідчення, повідомляє Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА.

Так, ковзанка "Крижинка", що на вулиці Жмаченка,7 у Дніпровському районі прийматиме багатодітні родини, дітей-сиріт та дітей з інвалідністю кожної суботи та неділі з 16.45 до 18.45, спорткомплекс "Атек", що на вулиці Чистяківській, 20 прийматиме відвідувачів за посвідченнями щодня з 08.00 до 20.00.

Льодова арена торговельно-розважального комплексу "Більшовик", що на вулиці Гетьмана, 6, запрошує киян на безкоштовні сеанси у будні з 08.00 до 17.00.

Також пільговики можуть безкоштовно (за запрошеннями) відвідати ковзанки в Оболонському районі. Зокрема, у розважальному центрі "Блокбастер", що на проспекті Московському, 34-В, у ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій, 12, ТРЦ "Дрім Таун" на проспекті Оболонському, 1-Б та в оздоровчому комплексі "Дивосвіт плюс" на Лайоша Гавро, 4-Г.

Запрошення можна отримати у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської райдержадміністрації, що на вулиці Мате Залки, 5-Б (телефон для довідок 419-62-94).

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ