Хлопець мало не зґвалтував дівчину просто в метро. ВІДЕО


У минулу середу, 8 лютого, у вагоні київського метро під час руху між станціями "Червоний хутір" і "Бориспільська" хлопець років 25-30 намагався зґвалтувати дівчину.

Про це пише ForUm з посиланням на відео, надіслане читачами.

Інцидент стався близько 5 вечора, коли у вагоні, крім дівчини й ґвалтівника, нікого не було.

Як тільки поїзд від'їхав від станції, хлопець почав домагатися дівчини. Коли постраждала спробувала скористатися пристроєм "пасажир-машиніст", нападник кілька разів сильно вдарив її.

На щастя, у новому вагоні була встановлена камера відеоспостереження, що транслює все, що відбувається у вагоні в режимі "on-line" на черговий пост метрополітену. Тому, коли поїзд під'їхав до станції "Бориспільська", ґвалтівника відразу затримали два машиністи й постовий міліціонер.

Хлопець поводився неадекватно й викрикував, що він член однієї з політичних партій.

За інформацією прес-служби метро, цей інцидент у підземці зафіксований як хуліганство.

"Зараз ми із прокуратурою проводимо відповідні дії. Правопорушник на даний момент перебуває в райуправлінні метрополітену", – сказала прес-офіцер Наталя Керницька.

Також вона повідомила, що на даний момент кримінальна справа за даним фактом не порушена, хоча потерпіла вже написала заяву.

У свою чергу начальник прес-служби МВС України Володимир Поліщук пояснив, що упродовж 10 днів прокуратура має з'ясувати, чи було це хуліганство, чи ж спроба зґвалтування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ