Черновецький передумав судитися з Кличком


Мер Києва Леонід Черновецький відмовляється від своїх претензій до Віталія Кличка й хоче відкликати свою позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації.

Відповідне звернення від мера, яке надійшло до Печерського суду поштою, зачитала на засіданні 10 лютого суддя Віта Бортницька.

Про це повідомляє прес-служба фракції "Удар" Кличка.

Зокрема, в заяві від імені Черновецького, зазначається, що мер "не ображається" на Кличка та думає, що "Бог усіх розсудить".

"Представник Леоніда Черновецького в суді виявився не готовим до такого розвитку подій. Юрист, який представляє інтереси мера, не знав про таку позицію Черновецького щодо справи. Зв’язатися  зі своїм клієнтом йому так і не вдалося, тому він попросив зробити перерву в судовому засіданні", йдеться в повідомленні.

Наступне засідання суду відбудеться 13 березня о 9.15.

Як відомо, Кличко в одному з інтерв’ю у жовтні 2011 року заявив, що за часів перебування Черновецького на посаді мера було вкрадено понад 70 мільярдів гривень.

Після цього Черновецький подав до суду з вимогою спростувати цю інформацію, оскільки, на думку мера, Кличко образив його честь і гідність.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ