У столиці розгрібають сувеніри до Євро



Фото dynamo.kiev.ua

У Києві з'явилися нові сувеніри до Євро. Якщо раніше на розкладках у магазині ліцензованої атрибутики ЧЄ вітрини були заповнені лише футболками й шарфами, то зараз полиці гнуться від м'яких іграшок, прапорців, кепок і значків з єврологотипами, пише "Сегодня".

Євросувеніри з'явилися і в київській підземці, на ринках, у кіосках та інтернеті. Щоправда, торгують там підробками. Але торговці кажуть, що попит на такий товар божевільний, тож  вони не бояться штрафів.

Найкраще беруть талісманів чемпіонату — Славка й Славека, якими торгують мало не на кожному кроці. Наприклад, в офіційному магазині вони коштують 349 гривень, а в переході на "Майдані Незалежності" — можна купити за 170 гривень.

"На Троєщині в китайців такі можете знайти взагалі по 80 гривень", — розповідають місцеві продавці. За магнітики з символікою Євро просять по 15-30 гривень, що теж дешевше, ніж в магазині.

Кипить торгівля євросувенірами і на Андріївському узвозі.

"До Євро залишилося кілька місяців, тому торгівля йде дуже жваво. Вихідного дня продаємо по 4-6 сувенірів, сподіваємося, що зможемо дуже добре заробити. Ціни знижувати не будемо, однаково беруть", — розповів продавець Іван.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ