Кличко вимагає у Попова зробити киянам перерахунок комунальних тарифів



Фото liveinternet.ru

Фракція "Удар" Віталія Кличка вимагає у голови Київської адміністрації Олександра Попова провести перерахунок тарифів за неякісні житлово-комунальні послуги.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Звертаємо вашу увагу на те, що у зв’язку з випаданням значної кількості снігу та різким зниженням температури, якість робіт комунальних підприємств значно погіршилась. Зокрема, це позначилося на прибиранні прибудинкових територій. Так, впродовж 23-29 січня якість прибирання снігу практично у всіх районах столиці залишала бажати кращого, а після різкого зниження температури – з 30 січня по 3 лютого – місто вкрилося шаром льоду, особливо у лівобережних районах. І лише 4 лютого комунальні служби почали ретельно прибирати прибудинкові території", йдеться в повідомленні.

Депутати нагадали, що основним критерієм перерахунку за компослуги є їх надання неналежної якості або ж ненадання взагалі.

"Очевидно, що впродовж останнього часу кияни не отримували послуги з утримання будинку та прибудинкової території належної якості. Тож це є підставою для проведення перерахунку за січень–лютий 2012 року", - переконані у фракції "УДАР".

Крім того, через зниження температури та масові прориви інженерних теплових мереж низка мікрорайонів столиці певний час знаходились без опалення та гарячого водопостачання. Тому депутати також закликали владу зробити перерахунок послуг із надання централізованого опалення та гарячого водопостачання.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ