Для фанів Євро-2012 підготували 16 екскурсій


Головне управління з підготовки Євро-2012 разом з туристичними організаціями "Mysterious Kyiv" та Туристично-інформаційним центром "Цікавий Київ" підготували 16 екскурсійних маршрутів спеціально для вболівальників та гостей ЧЄ.

Про це заявила начальник Головного управління Тетяна Слишик, повідомляє прес-служба КМДА.

"Уболівальники матимуть змогу побачити інший Київ, його дивовижні місця, в яких вони, мабуть, раніше ніколи не були і про які, можливо, навіть ніколи не чули. Це дасть змогу представити багатомільйонній аудиторії чемпіонату ЄВРО 2012 цікаві та незвичайні сторони нашого міста", – підкреслила вона.

За словами Слишик, гості Євро матимуть змогу поринути в атмосферу козацького хутора 17 століття, або в часи радянського Києва. На уболівальників також чекає екскурсія "Футбольний Київ", де можна дізнатися про традиції фан-клубів світу та фанатів київського "Динамо", а також історію перемог і поразок ФК "Динамо".

"Кожен зможе обрати маршрут на свій смак: наприклад, романтичну прогулянку парками міста, або ж відвідування музеїв та славетних церков, чи підземних монастирів стародавнього Києва. Туристам також запропонують здійснити подорож на кораблі мальовничим Дніпром, завітати на вечірку у нічний клуб або почастуватися справжнім українським пивом в одному з пабів столиці", йдеться в повідомленні.

Туристичні маршрути зіставлені у двомовному варіанті – англійською та українською.

Список екскурсійних маршрутів можна переглянути на сайті Приймаючого міста Києва у розділі "Екскурсійні маршрути".

Для іноземних вболівальників уже розроблений графік щоденних групових екскурсій, де вказані час проведення екскурсій, їх тривалість та ціна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ