"Київенерго" попереджає, що киянам доведеться померзнути


4 лютого о 10.00 "Київенерго" розпочне ліквідацію виявленого ще 1 лютого пошкодження на тепломережі у Святошинському районі.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

На час виконання аварійно-відновлювальних робіт буде тимчасово припинене теплопостачання 126 споживачів (77 житлових будинків, 33 адміністративних, 6 лікувальних закладів, 6 шкіл і 4 дитячих садочків) на вулицях Бахмацькій, Клавдіївській, Академіка Булаховського, Корсунській, Чорнобильській, Генерала Наумова, Підлісній, Ушакова, Уборевича, Осінній, Рахманінова, Бакала, Олевській, Шевченка, Вокзальній, Гаршина та Робітничій.

Роботи обіцяють завершити упродовж дня.

5 лютого фахівці "Київенерго" розпочнуть ліквідацію пошкодження тепломережі у Печерському районі столиці.

"На час  проведення аварійно-відновлюваних робіт буде тимчасово призупинено теплопостачання 50 будинків (33 житлових, 16 відомчих і 1 дитячий садочок). Будинки розташовані на вулицях Кропивницького, Мечникова, Первомайського, Шовковичній, Басейній, Госпітальній, на Печерському узвозі та  бульварі Лесі Українки", йдеться в повідомленні.

За словами головного інженера "Київенерго" Юрія Гладишева, рішення про відстрочку ремонту пориву було прийнято через сильні морози.

"Наразі сильні морози, тому "Київенерго" за домовленістю з міською владою вирішила розпочати ліквідацію пошкодження 5 лютого – у день незначного потепління", - сказав він.

Ремонтні роботи планується звершити упродовж доби.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ