Дратівливий сусід розстріляв двох школярок


У містечку Димер на вулиці Леніна сусід із пістолета розстріляв компанію 13-річних дівчат, які, ховаючись від морозу, стояли у власному під'їзді.

Одній дівчині довелося робити операцію на голові, інша відбулася легким переляком, бо куля влучила у підошву, повідомляє ТСН.

Надзвичайна подія сталася ще 28 січня, однак кримінальну справу міліція порушила лише 2 лютого, а зі стрільця навіть не взяли підписку про невиїзд.

"У дитину стріляли у власному під'їзді. Моїй дитині він попав у голову, а другій дівчинці у ногу...", - розповіла мати пораненої дівчини Олена Гуляй.

За даними телеканалу, четверо дівчат, ховаючись від холоду, розважалися на сходовому майданчику між поверхами і навіть не підозрювали, що через власний гучний сміх стануть мішенями.

"Дівчата сиділи в під'їзді, грались на телефоні. Він попросив вийти, а потім одній дівчині вистрелив у ноги, а другій у голову", - розказав сусідський хлопець.

30-річний чоловік, який стріляв, ховається за зачиненими дверима квартири. Справу проти нього порушили, але у пересуванні не обмежили.

"Уже порушена кримінальна справа за статтею 296-ю частиною четвертою, це хуліганство. Його ще не затримували", - розповів керівник прес-служби київської обласної міліції Микола Жукович.

За словами сусідів, вони не знають агресивного чоловіка з пістолетом, але добре знають його машину – єдиний на подвір'ї представницький джип.

Саме через нього, кажуть люди, власник неодноразово погрожував сусідам, козиряючи своєю, начебто, причетністю до СБУ.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ