"Регіонал" підкупляв киян гуманітаркою "Червоного Хреста"?



У "Червоному Хресті" запевняють, що не розклеювали фото депутата від Партії регіонів Максима Луцького на безкоштовні лікарські засоби.

Про це заявила голова організації "Червоного хреста" Лариса Гернега, пише журналіст програми "Гроші" Михайло Ткач у своєму блозі на "Українськаій правді".

"Ми розпаковуємо коробку. Там опинилися на кожній коробочці наклеєчки "Максим Луцький, безкоштовно". Де це наклеєно було? На якому етапі? Сьогодні я вам не можу відповісти", - заявила вона.

Представник компанії виробника ліків Андрій Заїка повідомив, що ліки "віддавали в Червоний Хрест", а не Луцькому.

На зауваження, що ліки були в коробці вже з наклейками, Заїка уточнив: "Цього бути не може, тому що препарат, коли передається, він передається в опломбованих коробках".

В свою чергу Гернега навела слова Луцького, що клеїли наклейки співробітники "Червоного Хреста": "Це, по-моєму, підстава Луцького… Вийшло, що підставили "Червоний Хрест" по повній програмі".

Крім того, йдеться в сюжеті, Луцького добре знають столичні пенсіонери. Депутат вміє знаходити підхід - до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом.

"Він мені давав пайок. Йогурт і шоколад від Максима Луцького. Це мені бабуся, яка давала, так сказала. Там на Волинській", - розповіла киянка.

На Волинській, де знаходиться територіальний центр соціального обслуговування населення розповіли, що депутат дав їм машину і продуктові набори для столичних мешканців.

"650 чоловік, які перебувають на домашньому обслуговуванні, всі отримали отакий пакунок: календар, відкритку і такі новорічні кексики. А потім він прийшов особисто і всім моїм колегам вручив премію по 100 гривень", - розповіли у соцслужбі.

Як відомо, Луцький розмістив своє фото на упаковках препаратів, призначених для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового дозволу лікаря.

Згодом Луцький обурено заявляв, що "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці - ефективну владу" разом з "Червоним Хрестом".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ