"Київміськбуд" скупиться у Ахметова та інших


Холдингова компанія "Київміськбуд" 18 січня за результатами тендеру уклала низку угод на постачання у 2012 році металопродукції для будівництва на загальну суму 477,50 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

З цієї суми майже третину – 147,70 мільйона гривень – отримає ТОВ "Метінвест – СМЦ" з групи Ріната Ахметова.

ТОВ "Гудвіл" Володимира Сокольцова і Андрія Унгера заробить 95,87 мільйона гривень, а ТОВ "Сімба Метал" Сергія та Всеволода Тимофієвих – 91,90 мільйона гривень.

Ще 43,87 мільйона гривень отримає ТОВ "Металобази Комекс", контрольоване Олександром Ашкеназі та ТОВ "Юніком капітал" Дмитра Мішалова (один з генпідрядників НСК "Олімпійський", працював разом з "Київміськбудом"), Михайла Кейтельгіссера та Михайла Тульчинського.

ТОВ "Оптимум" Віктора Лисенка та Дмитра Коваленка отримає 41,15 мільйона гривень, ТОВ "Запоріжметал Холдінг", контрольоване компанією з управління активами "Фінексперт" донеччанина Андрія Вагнера і кіпрським офшором "Пів корпорейшн лімітед", заробить 57,02 мільйона гривень.

У тендері "Київміськбуду" окрім вищевказаних компаній також взяло участь ТОВ "Ковчег Платинум", яке подавало заявки на кожен лот дешевші на 5-50% від компаній, які потім стали переможцями.

Однак дешевша заявка була відхилена через те, що "Ковчег Платинум" не включило до вартості пропозиції послуги з порізки металу, як того вимагав "Київміськбуд".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ