Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4f26aad58e27a/
Українська правда
Київ

Яценюк хоче бачити мером Києва Кличка

30.01.2012  15:36

Депутат Верховної Ради, лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк виступає за підтримку опозицією кандидатури лідера партії "УДАР" Віталія Кличка на виборах мера Києва.

Про це пише Кyiv.comments.ua з посиланням на "Українські новини".

"Я вважаю, що він (Кличко) повинен заявитися, а ми повинні його підтримати ... Іншої кандидатури від опозиції ... немає, і бути не може", - сказав Яценюк.

На думку депутата, влада зацікавлена в тому, щоб провести вибори мера столиці до виборів Ради. Найбільш вірогідним, на думку Яценюка, є їх проведення у липні, після фіналу чемпіонату Європи з футболу.

Яценюк зазначив, що за його даними, останнім часом розрив у рейтингу між Кличком і чинним головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим скоротився до 5%.

Він висловив переконання, що з усіх опозиційних кандидатів Кличко має найбільше шансів на перемогу на цих виборах.

Як відомо, голова КМДА Олександр Попов вважає недоцільним проведення виборів мера Києва одразу після проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році в липні

Подейкують, що вибори мера столиці можуть відбутися не восени 2012 року (одночасно з виборами в парламент), як передбачалося, а вже в липні.

Водночас лідер партії "Удар" Віталій Кличко переконий, що вибори мера Києва треба проводити якнайшвидше - у березні-квітні.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.