Уряд дасть 15 мільйонів на скандальне будівництво на Театральній


Кабмін затвердив порядку використання у 2012 році коштів для здійснення Києвом функцій столиці.

Про це йдеться у відповідній постанові, оприлюдненій на урядовому порталі.

Згідно з документом, на завершення будівництва об’єкта по вул. Богдана Хмельницького, 7 з пристосуванням під Музей історії м. Києва — 15 мільйонів гривень, на реконструкцію та благоустрій парків та закладів культури – 41 мільйон  гривень.

На реконструкція будівель по Андріївському узвозу, 20 (А, Б) та на реконструкцію театру на Подолі виділять 19 мільйонів 650 тисяч гривень, на пам’ятник гетьману Пилипу Орлику — 750 тисяч гривень; на ремонт будинку Національної музичної академії імені Чайковського — 5мільйонів 400 тисяч гривень.

Загалом близько 33 мільйонів спрямують на реконструкцію чотирьох столичних лікарень, близько мільйона – будівництво колекторів, 18 мільйонів на реконструкцію Андріївського узвозу, 20 мільйонів – на реконструкція з добудовою трамвайної лінії на Троєщині та 10 мільйонів оновлення парку трамваїв.

15 мільйонів обіцяють на реставрацію "Київського академічного театру оперети", 25 мільйонів на школи і дитсадки, на заміну ліфтів 15 мільйонів, на асфальтування прибудинкових територій – 20 мільйонів, на ремонт сходових клітин та освітлення під’їздів – 25 мільйонів гривень; 26 мільйнів – на закупівлю медобладнання. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ