Через прорив труби затопило "Петрівку". ФОТО

26.01.2012  15:09

1 2 3 4 5 6 7

25 січня о 22.17 через порив магістралі на проспекті Московському, 16 при вході до магазину стався провал розміром 7х5 метрів та глибиною близько 2 м.

По обидва боки від входу до магазину стояли шість МАФів, які "зависли" над краями провалу, повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

У результаті пориву магістралі стався значний витік води, яка підтопила довколишню територію та торгівельні кіоски. Постраждалих немає.

У зв’язку  з аварійною ситуацією без  водопостачання залишалась каналізаційна насосна станція "Оболонь" та декілька магазинів і кафе за вказаною адресою.

"Ліквідація аварії ускладнюється через підтоплення водопровідних колодязів. Крім того, проведенню аварійно-відновлювальних робіт заважають торгівельні кіоски, які розміщенні в охоронній зоні водопроводу. Зараз проводиться їх демонтаж", відзначили у водоканалі.

Станом на 14.00 26 січня фахівці відновили водопостачання НКС "Оболонь", яка забезпечує водовідведення Оболонського району та частково масиву Виноградар, відновлено..

Аварійно-відновлювальні роботи по ліквідації пошкодження водопроводу по просп. Московському, 16 в Оболонському районі тривають.

Як відомо, уночі 26 січня на вулиці Червоноткацькій, 22-А у Дніпровському районі сталася аварія на тепломережі, внаслідок чого без тепла залишилися 32 житлових будинки, дитячий садок та 2 адміністративних будівлі.вранці 24 січня у Святошинському районі столиці під асфальт провалився легковик.

18 січня через прорив двох водопровідних мереж у Печерському і Шевченківському районах без води залишилися п’ять будинків.

Як відомо, нещодавно голова КМДА Олександр Попов заявив, що кияни стали менше скаржатися на холодні батареї і відсутність води. За словами чиновника, це "говорить про хорошу підготовку міста до опалювального сезону".

Усі фото з Facebook водоканалу 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ