У Києві встановили пункти обігріву для бомжів


На період сильних морозів у всіх районах столиці встановлюватимуться пункти обігріву для безпритульних громадян.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

У наметах з теплогенераторами, гарячими напоями та продуктами харчування, також цілодобово знаходитимуться рятувальники та працівники соціальних служб.

"Сюди може звернутися кожен, хто потребує допомоги в ці морозні дні", - запевнив начальник Головного управління МНС Олександр Тополов.

Мобільні пункти обігріву в Києві розташовуватимуться на Співочому полі (вул. Мазепи, 41), у парку Партизанської слави (на перетині вулиць Вересневої та Тростянецької); у парку "Нивки" (проспект Перемоги, 84), у парку Рильського (проспект 40-річчя Жовтня, 87), на території парку "Інтернаціональний" (проспект Леся Курбаса, 8).

Також зігрітися можна буде у парку культури "Перемога" (бульвар Перова, 2), у парку "Куренівський" (вул. Фрунзе, 134), на вул. Малиновського, 4-б,  за кінотеатром "Флоренція" (вул. Драйзера, 17-19), на вул. Уманського, 10-14.

Як відомо, за інформацією Українського гідрометеорологічного центру, на більшій частині території України з 26-27 січня очікується зниження температури повітря до -25°С, яке утримається до початку лютого.

Тим часом у столиці вже є перша жертва холодів. Від морозу загинув безхатченко, повідомляє "Магнолія-ТБ".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ