Довгий написав про себе книжку



Схоже, колишня слава правої руки мера Леоніда Черновецького не дає спокою екс-секретарю Київради Олесю Довгому.

Раніше молодий депутат, за підтримки першої людини у Києві, керував усіма депутатами, вміло виносив на голосування вигідні "земельні" рішення і мило посміхався у камери, саджаючи дерева і прибираючи столичні вулиці поруч з Черновецьким.

Нині Довгий, про якого не чули, відколи він залишив посаду секретаря Київради, вирішив про себе нагадати.

Депутат, який одним з перших взявся (за традицією) розносити продуктові пайки пенсіонерам, увіковічнив себе у книзі, яка має назву "Звіт перед громадою" (2006-2011) і описує всі колишні досягнення Довгого. Сторінки з книги опублікував у своєму блозі на "Українській правді" журналіст Михайло Ткач.

 

"Усі ці роки зі своїми однодумцями ми не просто відкривали формальні приймальні, як депутати міської чи районної ради. Ми прагнули реалізувати реальну роботу", - починає свій звіт Довгий і ілюструє все це фотографіями на фоні віників, лопат і молодих дерев.

 

Серед своїх досягнень Довгий називає низку зупинених будівництв, запровадження низки соціальних програм, підвищення зарплати і виплату надбавок до неї тощо.

 

Ймовірно, книжку роздаватимуть майбутньому електорату Довгого – пенсіонерам Дніпровського району, де Довгий за мажоритарною спробує пройти у Верховну раду на виборах 2012 року. 

 

Для того, щоб знати, скільки пенсіонерів лишилося у районі, для них підготували анкету, де просять вказати ім'я, прізвище, адресу проживання, зазначити, у приватному чи багатоквартирному будинку мешкають тощо.

 

Як відомо, напередодні нового року в інтернеті з’явилося відео, на якому колишній секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, агітує київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках. 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ