Київським бомжам пропонують комфорт за 12 гривень



Фото Сегодня

Столичні бомжам обіцяють надати безкоштовний нічліг. Більш комфортні умови обійдуться особам без певного місця проживання у 12 гривень на добу.

Про це пише ЛігаБізнесІнформ з посиланням на начальника Управління у справах інвалідів і людей похилого віку Головного управління праці й соціального захисту населення Світлану Назаренко. 

"Сьогодні о дев'ятій ранку в начальника "Київпастрансу" пройшла нарада із приводу людей, які перебувають на вокзалі, тобто бомжів. І сьогодні в десять вечора ми будемо збиратися на залізничному вокзалі, нам навіть виділяють приміщення для того, щоб зібрати цих людей і повідомити їм, що найближчим часом по Україні будуть сильні морози. Ми хочемо їм розповісти, де перебувають наші центри, щоб люди зверталися", - сказала Назаренко. 

Взимку безпритульним непросто. Фото liveinternet.ru

Крім цього, вона відзначила, що "Київпастранс" готовий допомогти автобусами, щоб перевезти осіб без певного місця проживання в центр соціальної адаптації, який перебуває в селі Ясногородка Вишгородського району. 

Назаренко додала, що центр розрахована на 300 людей, але якщо буде потреба може прийняти більше.

Комфорт за гроші. Фото stena.ee

Крім цього, бездомних може прийняти Будинок соціальної опіки, що перебуває на вулиці Суздальській, 4/6.

За словами директора Будинку Ірини Копотун, відділення нічного перебування розраховане на 150 людей і переночувати там можна за 4 гривні. Також за 12 гривень можна переночувати в соціальному готелі з більш комфортними умовами. Соціальний готель розрахований на 16 місць – 8 для чоловіків і 8 для жінок. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ