У Києві проходить фестиваль сніговиків



Фото positiveland.ru

У столичному Парку Дружби народів розпочався "Фестиваль сніговиків". Конкурс протриває два тижні, пише "Комсомольська правда".

"Чим оригінальнішим буде ваш сніговик, тем краще. Він може бути будь-якого розміру, статі й кольору. Наприклад, сніговик-кіт або сніговик-гусениця", - розповіла адміністратор парку Людмила Вітряна. 

Конкурс оголошений у шести номінаціях: найбільший, найсмішніший, найромантичніший, найбільш спортивний, найбільш діловий і найбільш креативна снігова композиція.

Коли охочі зліплять сніговика, вони мусять підійдіть до адміністратора, щоб фігуру сфотографували й виклали в "Фейсбуці", де всі охочі зможуть віддати за неї свій Like. У кого їх буде більше, той і переможе.

Фото nnm.ru 

Переможці отримають у приз одноденний сертифікат на "Екстремальний день" у парку, вартість якого 1500-2000 гривень. Щоправда, використати його можна буде лише влітку.

Брати участь у конкурсі може як один, так і група із двох-трьох осіб. Команді треба придумати назву й заявити її при реєстрації.  

 Фото nnm.ru 

"Фестиваль сніговиків" триватиме до 4 лютого в спортивно-розважальному комплексі "Екстремальна тяга", що на березі Юріївської затоки ріки Десенка (територія парку Дружби народів, біля Московського моста). Ліпити сніговиків можна щодня з 10 до 18 годин. Вхід безкоштовний. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ