Біля моста Патона зводять рекламного монстра. ФОТО


Всупереч мораторію на розміщення зовнішньої реклами у столиці, що вступив у дію з 1 січня 2012 року, рекламні щити продовжують виростати у Києві.

Так, нещодавно величезний рекламний щит з'явився при в’їзді з Лівого берега на міст Патона, повідомив депутат Київради Олексій Давиденко.

"Заїжджаючи на міст Патона, мешканці Лівого берега вже другий тиждень поспіль спостерігають, як на їхньому шляху виростає не просто рекламний щит, а справжній мега-монстр. Раніше я бачив такі лише на магістральних трасах далеко за межами Києва", - розповів він.

 Фото Давиденка

Давиденко нагадав, що з 1 січня 2012 року у Києві діє мораторій на розміщення зовнішньої реклами у зв’язку із підготовкою та проведенням Євро-2012. Заборона встановлювати нові рекламні засоби до серпня 2012 року не стосується лише тумб, об’ємно-просторових конструкцій, що стоять окремо, та рекламних вивісок, а також написів на будинках.

Депутат підготував звернення до КМДА щодо ігнорування мораторію на розміщення реклами, появи на мосту Патона відповідної рекламної конструкції та бездіяльності відповідальних чиновників.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ