У Києві знову прорвало 4 водопроводи: тисячі киян без води



24 січня у Києві сталося чотири прориви водопровідних мереж, внаслідок чого під асфальт пішов автомобіль, а тисячі киян залишилися без води.

Про це повідомляє прес-служба "Київводоканалу".

Так, близько пів на сьому ранку прорвало водогін по вул. Уборевича, 21-23. Внаслідок пориву та розмиття ґрунту утворився провал розміром 7 на 7 метрів, до якого потрапив припаркований автомобіль "Лада 2107",

Окрім, власника авто, від прориву мережі постраждали сотні столичних мешканців – без води залишилися три житлові будинки, супермаркет та школа по вулиці Уборевича, два будинки по вулиці Ушакова та три – по вулиці Прилужна.

Прорив на Уборевича. Фото з Facebook Київводоканалу  

Крім того, 24 січня прорвало мережі на вулиці Туполєва, 15 у Шевченківському районі, на розі вулиці Таврійської і провулку Зоряного у Подільському районі та вулиці Велика Васильківська, 124 у Голосіївському районі.

 Прорив на Уборевича. Фото з Facebook Київводоканалу 

Внаслідок цього без води залишилися мешканці вул. Туполєва,11-а, 11-в, 13-а, 15, вул. Голосіївської, 124, 124-а, 128 (школа № 130), вул. Таврійської, 16, вул. Зоряної, 36, пров. Зоряного, 5, вул. Рожевої, 5, вул. Мінської, 5, вул. Бурденка, 6.

Біля будинків працюють безкоштовні водовозки.

Про те, коли прориви залатають і коли людям повернуть воду, "Київводоканал" не повідомляє.

Як відомо, 28 грудня о 22.49 стався прорив тепломагістралі, внаслідок чого 1859 споживачів Шевченківського, Голосіївського та Солом’янського районів залишились без тепла.

18 січня через прорив двох водопровідних мереж у Печерському і Шевченківському районах без води залишилися п’ять будинків.

20 січня через прорив трьох мереж на вулицях Софіївській, 18-20, Житомирській, 4 та Сирецькій, 92 без води залишилися близько сотні будинків. 

Як відомо, нещодавно голова КМДА Олександр Попов заявив, що кияни стали менше скаржатися на холодні батареї і відсутність води. За словами чиновника, це "говорить про хорошу підготовку міста до опалювального сезону".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ