Місце в хостелі під час Євро обійдеться у 600 гривень за ніч


На червень-липень - час проведення Євро-2012 - вільних готелів в Києві вже немає. Місця з'являються тільки в нових хостелах, але і їх іноземці розмітають миттєво.

За підрахунками, ліжко/місце в день під час футбольного чемпіонату коштуватиме в середньому 600 гривень, повідомляє ТСН.

Іноземці кажуть, що хостели в Україні недорогі.

"Знаєте, хостели в Україні досить такі дешеві. Справді, не дорогі. Правда, на Євро я все таки спробую найняти окрему квартиру", - зізнався уболівальник збірної Англії Леон Гіббонс.

"Хостельний бум" в Києві триває останні кілька місяців. Адже ще рік тому хостелів в українській столиці майже не було, зараз же багато хто вирішив зайнятися вигідним бізнесом.

Схема проста: винаймаєш квартиру, ставиш десяток двоповерхових ліжок і береш по 40-45 євро в день за місце. Рекламують себе іноземцям в інтернеті, причому досить дієво.

Наприклад, в одному з костелів, де за ліжко дванадцятимісному номері просять 980 гривень, лишилося лише 4 місця.

Незрозумілою поки залишається ситуація з квартирами, які здають приватні господарі? відзначає телеканал. Ріелтери знають тільки те, що вони подорожчають, але несуттєво. За прогнозами, на 20% піднімуться ціни на житло економ і бізнес-класу. Елітний сектор залишиться без змін.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ