Попов наказав вигнати на вулиці міста всю снігоприбиральну техніку



Фото freemarket.kiev.ua

20 січня негода паралізувала рух у столиці: машини зупиняються в заторах, а мешканці запізнюються на роботу.

У п’ятницю голова КМДА Олександр Попов провів екстрену нараду, висловив незадоволення роботою комунальних служб і наказав вивести на вулиці міста всю снігоприбиральну техніку.

"Зима вирішила віддати нам борги. Однак, в арсеналі міста достатньо снігоприбиральної техніки, аби швидко впоратися з негодою. Ми повинні докласти максимальних зусиль, тому що наразі ситуація на дорогах надзвичайно складна. Я особисто контролюватиму роботу всіх служб", – підкреслив Попов.

Він доручив першому заступнику голови КМДА Олександру Мазурчаку об’їхати з перевіркою вулиці міста, та, за результатами, провести ще одну оперативну нараду питань роботи комунальних служб в умовах негоди.

Станом на ранок 20 січня на дорогах Києва працює близько 300 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки. Близько 500 осіб працюють на вулицях міста, очищаючи від снігу зупинки громадського транспорту, підходи до підземних пішохідних переходів та тротуарів, повідомляє прес-служба КМДА.

Мерія закликає водіїв бути обережними, не паркуватися в центрі міста, не створювати аварійних ситуацій та чітко дотримуватись правил дорожнього руху.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ