Регіонал взявся агітувати мешканців Троєщини


Регіонал Валерій Борисов, який балотуватиметься на виборах до Верховної Ради на Троєщині, уже розгорнув передвиборчу кампанію.

Зокрема, очолив об’єднання громадян "За Троєщину!", яка має на меті "згуртувати троєщинців для вирішення спільних проблем: благоустрою району, створення нових робочих місць і комфортних умов для відпочинку та розвитку троєщинців".  

"Перетворити район на найбезпечніший, найсучасніший і найкомфортніший у столиці, наблизити стандарти гідного життя до кожного будинку – це наше основне завдання", –– сказав Борисов.

Нині організація вже провела шкільний конкурс серед учнів Троєщини та благодійний марафон зі збору коштів для хворої на рак дитини.

Як повідомлялося раніше, колишній НУНСівць, а нині регіонал Борисов став начальником виборчого штабу в Києві.

Напередодні виборів до Верховної Ради у Києві збільшать кількість виборчих округів. Зокрема, з 12 округів, які були на останніх мажоритарних виборах у Києві 2002 року, їх планують збільшити до 16.

Серед мажоритарних кандидатів, які підтримуватиме адміністрація президента, окрім Борисова опинилися: Алла Шлапак (округ у Печерському районі), Олесь Довгий (Дніпровський район), Віктор Пилипишин (Шевченківський район), Лев Парцхаладзе (Києво-Святошинський район), Ігор Лисов (Голосіївський район), Максим Луцький (Солом'янський район), Олександр Супруненко (Дарницький район), Олександр Пабат (Святошинський район), Валерій Миронов (Подільський район).

Як відомо, не лише Борисов взявся "піддобрятися" до виборців. Зокрема,  Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, перед новим роком агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках. 

Агітує киян і кум міністра освіти Дмитра Табачника Максим Луцький, який, який розмістив своє фото на упаковках препаратів, призначених для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового (!) дозволу лікаря.

Згодом Луцький обурено заявляв, що "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці – ефективну владу" разом з Червоним Хрестом. Однак, заясувалося, що засновником організації "Солом'янці – ефективну владу" є сам Луцький, про що написано на його сайті. 

Також кияни отримали безкоштовний подарунок під новий рік – пляшку шампанського, на якій були наліплені два обличчя Луцького. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ