Черновецький вирішив відпочити


Мер Києва, якого столичні мешканці не бачили більше року на роботі, виявляється, пішов у відпустку.

17 січня мав відбутися прийом мером Леонідом Черновецьким громадян, однак він … раптом пішов у відпустку з 16 по 21 січня.

Про це повідомила заступник голови фракції "Удар" у Київраді Наталія Новак.

"Ми спеціально прийшли подивитися, як саме мер проводить розрекламований у ЗМІ прийом громадян. На жаль, замість Леоніда Черновецького ми побачили лише рядових працівників КМДА, котрі намагалися пояснити невдоволеним киянам, чому ж, попри заявлений графік, мер знову не з'явився на робоче місце і не хоче спілкуватися з громадянами", – сказала Новак.

Вона додала, що мера не бачили на роботі довгий час, а тут з'ясувалося, що "він перетрудився і... знову пішов у відпустку".

"Якщо міський голова не витримує такого "важкого" робочого графіку, можливо, йому краще власноруч написати заяву про складання своїх повноважень? Прогнозую, що це буде чи не єдине рішення Черновецького, яке підтримають усі кияни",– додала Новак.

Партія "УДАР" закликала Адміністрацію президента, Верховну Раду, Кабінет міністрів та КМДА  звернути увагу на "хронічну відсутність мера міста, який відверто і брутально ігнорує свої посадові обов'язки та не несе за це жодної відповідальності".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ