У Кличка кажуть, що Крамаренко їх оббрехав


Фракція "УДАР" у Київраді заявляє, що слова заступника голови КМДА Руслана Крамаренка про завдані її представниками збитки Києву у сумі 3 мільярди гривень, не відповідають дійсності.

Про це йдеться у заяві фракції.

"Такий коментар, перш за все, свідчить про низький професійний рівень і некомпетентність команди Олександра Попова", -  йдеться у заяві фракції.

Депутати наголосили, що відділ з питань бюджету та соціально-економічного розвитку – це структурний підрозділ Секретаріату Київради і він не приймає жодних рішень, а тільки забезпечує діяльність постійної комісії Київради з питань бюджету.

"Ми готові провести семінар для представників КМДА і детально розповісти про структуру роботи органів влади та їх підрозділів, нагадати, що і в 2007, і  в 2011 роках усі без винятку рішення про взяття позик або випуску євробондів приймала на засіданнях Київради спочатку більшість Черновецького, а потім – більшість Попова", - йдеться в заяві.

Депутати порадили Крамаренку віднайти у архіві результати голосувань фракції Кличка і подивитися, що "фракція ніколи не підтримувала нарощування чергових запозичень і не голосувала за нереальні бюджети від Попова та Черновецького".

"Очевидно, що за умов, коли рейтинг влади падає катастрофічними темпами, вона не бачить іншого виходу, ніж пробувати боротися з  головними опонентами за допомогою чорного  піару", - переконані в "УДАРІ".

"Рекомендуємо пану Крамаренку спочатку ознайомитись із нормами законодавства, а вже потім робити "гучні" заяви", - підсумували депутати Кличка.

Як відомо, Крамаренко в одному з інтерв’ю заявив, Київ втратив більше 3 мільярдів гривень через випуск єврооблігацій 2004-2007 років.

"Випуск єврооблігацій у 2004-2007 роках на таку суму і в доларах був помилкою. Бюджет Києва не має доходів у вигляді валют, тому взяті зобов'язання одним з керівників фракції Кличка, яка на той момент очолювала відділ з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, призвели до збитку на курсовій різниці", - заявив чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ