Кличко хоче знати, скільки Попов витратив на новорічні білборди


Фракція "УДАР" у Київраді вимагає від Олександра Попова пояснити, за рахунок яких коштів по Києву були розвішані білборди з його новорічним привітанням та скільки на них було витрачено коштів.

Про це йдеться у запиті, котрий депутати від партії направили до голови КМДА.

За словами заступника голови фракції Наталії Новак, у той час, коли бюджет Києва недовиконується на мільярди гривень, а коштів не вистачає на муніципальні надбавки для лікарів, учителів та працівників культури, влада не має права витрачати на рекламу бюджетні гроші.

"Але складна економічна ситуація не завадила КМДА в минулому році витратити 2 мільйони гривень на "висвітлення своєї діяльності". Де гарантія, що й цього разу білборди з обличчям Олександра Попова не оплатили кияни з власних кишень за рахунок коштів, передбачених на соціальну рекламу?", - сказала Новак.

Вона назвала білборди з Поповим "передвиборчим піаром майбутнього кандидата в мери, який таким чином використовує адміністративний ресурс".

"Якщо ж розміщення білбордів оплатили спонсори, то громада повинна знати їх імена, аби прослідкувати, щоб згодом ці люди не отримали від влади певних преференцій у своїй бізнесовій діяльності", - сказала Новак. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ