Сквер на Відрадному перетворили на парковку



Фото Kp.ua

Жителі будинку №6/1 по проспекту Відрадному потерпають від відвідувачів центру народознавства "Мамаєва слобода". У сквері і дворі їх будинку неможливо пройти через припарковані авто тих, хто відпочиває у слободі.

Про це пише "Комсомольська правда" з посилання на місцевих мешканців.

Особливо важко у вихідні і святкові дні – тоді мами з дітками в колясках просто не можуть виїхати з будинку.

Так, на Різдво, коли в "Мамаєвій слободі" проходив музичний фестиваль, двір і сквер зайняли більше двохсот машин. Автомобілі стоялиі на тротуарах, і на газонах.   

"Машини закрили виїзд із двору через арку, а уздовж вулиці Донця автомобілів припаркувалось стільки, що для проїзду у дві сторони залишилася тільки одна смуга! Я викликав міліцію, приїхали інспектори ДАІ, але забрати автомобілі, у яких не було водіїв, вони не змогли. Навіть не переписали номери, щоб потім оштрафувати тих, хто неправильно паркується", - обурився житель будинку Дмитро Артеменко.

За його словами, з масовим паркуванням у дворі мешканці боролися різними способами: забивали металеві коли, розбивали клумби, але нічого не допомагає.

Коли жителі поскаржилися в call-центр (15-51), то отримали банальну відмовку від заступника голови Солом'янської адміністрації Анатолія Іващенка про те, що "на території центру народознавства є платний паркувальний майданчик".

Однак коштує таке задоволення, згідно з даними сайту "Мамаєвої слободи", 150 гривень, тож не дивно, що автовласники залишають машини у дворах неподалік.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ