Черновецький, замість працювати в Києві, рибалив у Грузії



У цьому готелі мешкав Черновецький. Фото Сегодня

"Невидимий" мер Києва Леонід Черновецький у Грузії весь рік ловив форель, омолоджувався й збирається будувати будинок.

Про це пише "Сегодня", кореспонденти якої побували в грузинському селищі Кобулеті, де мер прожив рік у 5-зірковому готелі.

За інформацією видання, більше року Черновецький постійно приїжджав у Грузію, а остаточно осів там на початку серпня, коли виник скандал з його ізраїльським громадянством.

Мешкав мер у єдиному 5-зірковому готелі "Джорджія Палас", де ціна стандартного номера становить від $110 до $150 на добу, люксу — $400, прем'єр — $1200, а президентські апартаменти коштують $1500 на добу.

Черновецький, за даними видання, мешкав у трикімнатному президентському номері з видом на море. Місцеві жителі добре запам'ятали київського мера.

"Приїжджав улітку відпочивати, восени бував, узимку ми його бачили. Ми всі знали, що тут живе високий український чиновник. Одні називали його віце-мером, інші мером. Яка різниця! Він приїжджав на машині, а за ним везли ще цілий автомобіль, набитий його одягом, кілька людей багаж розвантажували — валізи, сумки", — розповіли місцеві чоловіки.

 Одна з кімнат президентського номера. Фото www.gph.ge 

"Їздив Черновецький на чорному "Мерседесі", теж у супроводі однієї-двох машин з охороною. Як правило, він привозив із собою до 10 охоронців і водія із Тбілісі. Але в готелі  їх не селив — дорого. Вони знаходили собі місця поруч, у місцевих жителів. Ще із Черновецьким на курорт приїжджала особиста масажистка, теж грузинка із Тбілісі", відзначає видання.

Зрідка мер, за словами місцевих мешканців, з'являвся в компанії дуже високої й стрункої жінки років 40-ка.

Видання відзначає, що Черновецький любив поніжитися в готельному спа-салоні, робив манікюр і процедури з омолоджування обличчя, плавав у закритому басейні з масажем і ходив в інфрачервону сауну.

 Спальня президентського номера. Фото www.gph.ge 

У Грузії Черновецький пристрастився до гірської риболовлі, а от день народження київського мера запам'ятав увесь Кобулеті.

"Усі прокинулися від їхнього салюту, усе небо сяяло, так бахало цілу годину! У мене сусід підхопився й кинувся на вулицю, подумав, знову стріляють, війна", — розповів місцевий житель Гога.

Жителі Кобулеті впевнені, що Черновецький поселився там надовго.

"Він придивлявся до ділянок і цікавився цінами. Кажуть, купив собі ділянку просто на виїзді з Кобулеті, біля ріки, і за два кроки від моря. Збирається дачу будувати, значить буде отут жити все життя. А чого ви його вигнали з Києва? Він спокійний, нехай живе, може, готель побудує, землі-то повно біля моря, а наш президент — його друг, пільги дає", — жартував продавець магазину Ельдар.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ