Дорога на матчі Євро-2012 пролягатиме через будмайданчик оперети?



На реконструкцію Київського національного академічного театру оперети в бюджеті на 2012 рік передбачили лише 1 мільйон гривень. Хоча влада обіцяла виділити 15 мільйонів гривень, необхідних для закінчення розпочатих робіт.

Про це заявив керівник театру Богдан Струтинський, повідомляє прес-служба оперети.

"Я бачив бюджет Києва на 2012 рік за один день до голосування за нього у Київраді: усі необхідні кошти були передбачені. Те, що відповідної суми не виявилось в остаточному варіанті кошторису говорить про недбалість або чиновників, або депутатів, або технічних працівників, які не розуміють всієї катастрофічності ситуації", - заявив Струтинський.

 Фото uaeuro2012.com

Він наголосив, що, на жаль, найближча сесія Київради, на якій можна було б виправити ситуацію відбудеться лише наприкінці січня 2012 року.

"Реконструкція театру вже розпочалась, будівля стоїть у риштуванні. Якщо не виділити необхідні кошти вчасно, це суттєво зупинить план ходу робіт. Це в свою чергу може призвести до того, що головна футбольна арена міста – Троїцька площа та НСК "Олімпійський" зустрічатиме вболівальників руїнами та будівельним парканом", - заявив Струтинський.

Він висловив сподівання, що це лише прикра помилка.

У прес-службі оперети відзначили, що на сьогодні у театрі здійснюються ремонтні роботи заплановані першою чергою реконструкції. Зокрема, ремонтується покрівля та виконуються фасадні роботи.

Раніше голова КМДА Олександр Попов обіцяв, що на реконструкцію Київського національного академічного театру оперети буде виділено 20 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ