Готель "Спорт" готують до продажу


Фонд державного майна оголосив конкурс на залучення оцінювача з метою визначення ринкової вартості комплексу ДП "Готель "Спорт", що на вул. Червоноармійській, 55.

Оцінка ринкової вартості готелю "Спорт" проводиться з метою приватизації об`єкта шляхом продажу на конкурсі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Раніше ФДМ вже проводив відбір оцінювачів готелю "Спорт" з метою прийняття управлінського рішення.

За результатами конкурсного відбору в серпні 2011 року переможцем було оголошено ТОВ"Консалтингова фірма "Острів" (Київ), яке також виступало оцінювачем державного пакету акцій (92,79) ВАТ "Укртелеком" при його продажу.

Як відомо, Кабінет міністрів у листопаді 2011 року погодив укладення договору про спільну діяльність між ДП "Готель "Спорт" і залученими для реконструкції готелю інвестором ТОВ "Юджин" (Київ), що входять до групи компаній "Смарт-холдинг".

Згідно з розпорядженням уряду, умови договору, зокрема, передбачають закріплення земельної ділянки під готелем у постійне користування держпідприємства, його внесок у спільну діяльність і його частка в результаті такої діяльності повинні становити не менше 50%.

Зміни та доповнення до договору повинні узгоджуватися Нацагентством з питань підготовки та проведення Євро.

ТОВ "Юджин" у жовтні 2011 року стало переможцем конкурсу із залучення інвестора на реконструкцію готелю "Спорт". Замовником реконструкції 23-поверхової будівлі готелю загальною площею 10,37 тисячі кв. м. виступила Державна компанія "Готель "Спорт".

Готель "Спорт", який було побудовано у 1989 році, налічує 173 номери різних категорій і розміщений на земельній ділянці площею 0,5 га.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ