"Сумки Самарянина" розадавали дітям-сиротам на безкоштовній ялинці



Фото Надії Бучинської

Перша ялинка у національному палаці "Україна" була благодійною для незахищених верств населення. Квитки на цей захід не продавалися, а діти отримали подарунки, підготовлені для них жителями Великобританії.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив національний координатор "Сумки Самарянина" в Україні Сергій Качан.

"Цей захід 29 грудня о 10.00 був благодійним. Перша Ялинка була благодійна, на яку безкоштовно були розповсюджені запрошення дітям незахищених верств населення через соціальні служби та благодійні організації, і безкоштовно надані дитячі подарунки "Сумки Самарянина", - сказав він.

Качан додав, що подарунки, підготовлені дітьми з Великої Британії для дітей України, роздавали на прохання Київського Дитячого фонду.

"Діти дуже чекають саме ці Новорічно-Різдвяні святково запаковані подарунки "Сумка Самарянина", і з великим задоволенням їх отримують. До складу подарунків входять: ялинкові іграшки, м`які іграшки для дітей, кольорові олівці, розмальовки, крайонси, ляльки, шапочки, шарфики та рукавички в`язані, зошити, прості олівці, пластмасові іграшки, ручки та інше. Кожен подарунок є індивідуальним", - сказав Качан.

Він наголосив, що такі подарунки від "Сумки Самарянина" роздавалися діткам лише на одному заході – першій благодійній ялинці о 10 ранку 29 грудня.

Після цього діти-сироти, малозабезпечні, діти з особливими потребами тощо були запрошені на безкоштовний обід у Макдональдс.

"У цей же день проходили два інші, не благодійні, заходи о 13.00 та 16.00, на які в касах продавалися квитки, і всі ті, хто спроможні були, мали змогу купити цукеркові подарунки", - наголосив Качан.

Як відомо, раніше обурені кияни повідомили, що вони заплатили по 200 гривень за квитки на ялинку, а в подарунок отримали "гуманітарну допомогу".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ