Для фанів Євро підготували Z-карту "визначних місць". ФОТО



У столиці виготовили перший інформаційний флаєр та Z-карта "11 унікальних місць Києва", що були розроблені для туристів, які завітають до Києва на Євро-2012.

Флаєр та карта, виготовлені англійською мовою, стануть своєрідними путівниками для туристів, повідомляє сайт Приймаючого міста.

"Завдяки своїй компактній формі, флаєри та Z-карти є дуже зручними у користуванні. Вони містять коротку довідку про 11 візитівок Києва та схематичне їх розміщення на карті центральної частини міста", йдеться в повідомленні.

До переліку унікальних місць увійшли: Собор святої Софії, Михайлівський Золотоверхий собор, Собор святого Володимира, Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Золоті ворота, Маріїнський палац та парк, пам’ятний знак на честь засновників Києва, Будинок з химерами, Андріївський узвіз, Національна опера, парк та пам’ятник Тарасу Шевченку.

 

Окрім зазначеного, на Z-карті надрукована схема ліній київського метрополітену.

 

Наразі уже готові 25 тисяч примірників флаєрів та Z -карт.

 

Нині, за даними прес-служби мерії, готують аналогічна флаєри та карти, які інформуватимуть гостей столиці про НСК "Олімпійський" та фан-зону Києва.

 

Для довідки: Z-карта являє собою паперовий носій особливого формату, кількаразово складений між двома твердими обкладинками. Розмір Z-карти ідентичний розміру звичайної банківської картки. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ