Довгий вже почав агітувати бабусь проднаборами. ВІДЕО



Колишній секретар Київради Олесь Довгий уже розпочав передвиборчу агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва.

Депутат презентував свою "соціально спрямовану новорічну акцію". Для цього екс-права рука Черновецького влаштував зібрання з кількома десятками пенсіонерів на лівому березі, де він буде обиратися. Відео зустрічі з'явилося в інтернеті. 

Акція полягала у традиційній роздачі харчів. На зустрічі Довгий дістав пакунок з продуктовим набором і пообіцяв: "Ми увійдемо до кожного дому, ми зробимо це від чистого серця. По-новому. В якому сенсі? Тому що це по-людськи. Тут нема жодного іншого напису, крім "До святкового столу".

 Новий підхід до проднабору - замість гречки РИС. Фото з Facebook

"Крім привітання, всередині ви не побачите жодного прізвища, жодної політичної сили, жодного кандидата. До нас звернулися люди, і ми не питаємо, за кого вони голосували чи будуть голосувати", - запевняв Довгий, піднімаючи пакунок над головою.

 Довгий зібрав бабусь, щоб віддати подарунок "з душею"

Депутат додав, що для нього головне, щоб нужденні люди знали, що все, що він наобіцяв, він обов’язково виконає.

"А якщо говорити про голоси, то я думаю, це потрібно заслужити не вітальними наборами, а конкретними справами. І Картинкая, як обіцяв, покажу, що означає робота депутата-мажоритарника. Я вам покажу, що означає десятки чи сотні тисяч відпрацьованих звернень, вирішених питань, заасфальтованих дір. Це й буде результат роботи депутата", - сказав Довгий.

Він ще раз запевнив, що "сила політика – не в проднаборі, а в його ідеології".

Сила політика не в проднаборі? 

"От мені принесли тільки що газети, де знову бруд, де пишуть, що "Довгий знову вступив у гречку", підкупляє виборців! Їм смішно… А мені плакати хочеться. Я не очкував, переїжджаючи з правого берега на лівий, що все аж так погано", - давив на жалість Довгий.

Він наголосив, що щодня особисто обходить по сто квартир і дивиться, як люди живуть.

 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ