"Київводоканал" просить мерію прибрати кіоски з водогонів



"Київводоканал" вкотре просить Київську адміністрацію вирішити проблему розміщення МАФів на інженерних мережах.

Про це йдеться в листі водоканалу на адресу першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака та начальника Головного управління контролю за благоустроєм Сергія Садового.

У товаристві нагадали, що вони постійно інформують владу про збільшення ларьків в охоронних зонах водопровідних і каналізаційних мереж та ігнорування їх власниками приписів "Київводоканалу".

"Однак відповідей на звернення щодо вжитих заходів не надходило. Поштовхом до чергового звернення став нещодавній випадок, коли протягом п’яти діб не могли відремонтувати водопровідну мережу по проспекту Порика, 12 через ларьок", йдеться в повідомленні.

Цей кіоск завдав чимало клопотів робітникам. Однак після відновлення благоустрою аварійної ділянки наступного ж дня на тому ж місці було встановлено новий торговельний кіоск.

"Увесь торговельний ряд кіосків за вказаною адресою стоїть безпосередньо на водопровідній мережі, що категорично заборонено", - наголосили у водоканалі.

"Київводоканал" вкотре вручив приписи власникам кіосків, однак торговельний ряд і досі там.

"У разі невиконання власниками кіосків зазначених вимог припису матеріали щодо правопорушення будуть передані до правоохоронних та контролюючих органів для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства", - наголосили у водоканалі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ