У Києві представили англо-російський путівник до Євро-2012


У Києві представили перший в Україні англо-російський путівник до чемпіонату Євро-2012 "Україна для гостей 2012".

Він став підсумком спільної роботи Видавничої групи "Наш Продукт" і Центру споживчого контролю "ЧЕК", повідомляє УНІАН.

За словами гендиректора "Нашого Продукта" Олександра Дранікова, їх видавнича група провела масштабне дослідження готовності країни до чемпіонату Євро-2012. Роботу було зосереджено на дослідженні готельного сегменту й туристичної інфраструктури загалом.

Дрінків наголосив, що очікується, що 15-20% туристів приїдуть в Україну на Євро-2012 автотранспортом.

Тому автори путівника провели ревізію основних маршрутів проходження автотуристів, побували в усіх містах України, що приймають чемпіонат, і визначили можливі проблемні питання, які можуть виникнути в іноземних туристів: як не заблукати дорогою до готелю, де краще зупинитися на нічліг, де можна смачно повечеряти, які визначні пам`ятки варто оглянути в Україні. Відповіді на ці запитання й представлені в путівнику.

За словами координатора "ЧЕКу" Ігоря Каневського, цільова аудиторія путівника – автотуристи, які їдуть в України не лише вболівати за улюблену команду, але й розглядають нашу країну як місце, де можна приємно провести час, відпочити, відвідати різні місцеві визначні пам`ятки.

Кращим маршрутом для таких автотуристів експерти Центру "ЧЕК" вважають трасу М-06.

"Ми рекомендуємо їхати з Європи за маршрутом Чоп-Ужгород-Львів-Рівне-Київ", - сказав Каневський.

За цим маршрутом, приміром, автотурист із Гамбурга зможе не лише побачити декілька країн ЄС, але й зустріти пристойну інфраструктуру в Україні.

"У нас маршрут від Чопа до Києва, напевно, найбільш готовий, найбільш відпрацьований для прийому гостей із країн Європи", - вважає координатор Центру "ЧЕК".

Довідник видано англійською та російською мовами, виходячи з того, що більшість туристів очікується саме з РФ і країн Європи.

Він розповсюджуватиметься в 20 країнах Європи, а також у Росії.

Також він повідомив, що видавництво має намір продовжувати цю серію путівників, зокрема восени 2012 року планується випустити путівник із робочою назвою "Дорога в гори".  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ