У Києві 17 небезпечних підприємств?


Столиця мусить провести екологічну експертизу 17 потенційно небезпечних для навколишнього природного середовища підприємств, які розміщені на території міста.

Про таке рішення постійної комісії Київради з питань екологічної політики повідомив її голова Денис Москаль.

"Зважаючи на екологічну ситуацію, що склалася на сьогодні у Києві, а також той факт, що в адміністративних межах столиці розташована велика кількість промислових підприємств, Києву потрібно провести їхню екологічну експертизу з метою визначення рівня ризику для навколишнього природного середовища", - сказав депутат.

За його словами, до переліку підприємств, які потребують проведення екологічної експертизи, включили ЗАТ "Орлан", ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен", ВАТ "Асфальтобетонний завод "АБ Столичний", ПАТ "Київмлин", ВАТ "Завод залізобетонних конструкцій ім. Ковальської", ПАТ "Завод залізобетонних конструкцій №1", ПАТ "Галактон", ПрАТ "Київський завод безалкогольних напоїв "Росинка" та низка інших.

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики рекомендуватиме винести питання щодо необхідності проведення екологічної експертизи потенційно небезпечних об’єктів для навколишнього природного середовища на розгляд найближчого пленарного засідання Київради.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ