Янукович запалив "йолку". Все пройшло спокійно

19.12.2011  17:00

1 2 3 4 5 6
Усі фото з сайту президента

У понеділок ввечері на Майдані Незалежності запалили головну ялинку країни. Задля цього влаштували пафосний годинний концерт зі співами і танцями.

Людей на Майдан зігнали ще о 16.00, вулиці, які примикають до Майдану перекрили.

Святковий концерт розпочався о 16.45. п’ять тисяч люду на майдані розважали духові оркестри у формі дідів Морозів, які чому розпочали з пісень "От улыбки станет всем светлей" і "Голубой вагон", народні колективи з танцями і чомусь колядками та щедрівками.

Янукович прибув на Майдан о 17.35 і виголосив 3-хвтлинну промову.

"Як завжди напередодні свят ми зустрічаємося на цьому Майдані і запалюємо ялинку. Цього у першу чергу чекають діти. Коли ми це робимо, ми даємо надію всій країні, що країна йде вперед, ми даємо віру, що ми здатні своє життя своїми власними силами змінювати на краще!"- розпочав президент з гасел.

Він побажав українцям радості і дива.

"Я хотів би побажати всім, щоб ця радість ніколи в нашому житті не уходила, щоб вона продовжувалась, приносила щастя і надію. Сьогодні вся країна святкує день святого Миколая-Чудотворця. Хай у це свято, кому важко стане легше, хворі відчують полегшення, щоб всі, кому важко живеться, зрозуміли, що будуть кращі часи. Давайте, разом повіримо, що Святий Миколай дасть нам віру, надію і любов і запалимо цю українську ялинку!", - сказав Янукович.  

Він разом з двома дітками посмикав за шнурівку великого дзвона на Майдані, і ялинка засвітилася синьо-червоними смугами.

Після запалення ялинки прогримів салют, і о 17.45 святкування закінчилося.

Страра-нова ялинка. Остаточний варіант не дуже відрізняється від попереднього. Фото kiyevskiy-drug.livejournal.com та Коментарів 

Варто відзначити, що "переодягнена" ялинка мало відрізняється від попередньої версії. Хоча, за словами киян, завдяки розвішеним плазмам вона перестала бути схожою на шкарпетку, і тепер вперто нагадує ковдру.

Через запалення ялинки президентом чимало киян кілька годин простояли в заторах.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ