Коментарі до публікації

Кран "Захарій" почали демонтувати

Коментарі - 2
Ceya _ 17.12.2011 14:15
Leonid12:
... Випадок цей, окрім іншого, має величезний піар-потенціал навіть міжнародного масштабу - де він, цей розголос, де піар України? Ніхто з журналюг не вміє скористатися? Не треба соромитися аварії - вони трапляються скрізь. ...
Чи Вам більше нічого в житті не світить, окрім піару? Сучасні герострати ладні весь сором по світу розтрусить, аби про Україну почули. Досить, з цього (криворукого) боку нас добре знають. Хочемо бути європейцями. Але Європу поважають не через Варфоломієвську ніч у Франції, фашизм Германії, знищення корінних народів Америки, Африки, Австралії Англією, Іспанією. На ці та багато інших "мінусів" знадобилось забагато "плюсів", щоб перекрити і зробити цим країнам позитивний (на скільки це можливо) загальний імідж. Все, що ми побудували, може бути перекрите кривими руками й злочинною халатністю цих "працівничків".
Замислилися б про можливі наслідки, впади кран на 15 м ближче до дороги. Тут кримінальна відповідальність повинна бути.
Leonid12 _ 17.12.2011 10:41
Навдивожку мало мало інфи про цю справу. Я так і не зрозумів з публікацій, чому саме він перекинувся. Випадок унікальний, тож має стати підкреслено повчальним з усіхї сторін. Нічого не чутно про розслідування справи. Якщо його замовчать і винних не накажуть, то не винесуть уроки ті, хто керує плавзасобами та будівельною технікою. Випадок цей, окрім іншого, має величезний піар-потенціал навіть міжнародного масштабу - де він, цей розголос, де піар України? Ніхто з журналюг не вміє скористатися? Не треба соромитися аварії - вони трапляються скрізь. Героями та прикладами для насідування стають і на ліквідації наслідків чужої недбалості теж.