Кіоски на метро "Олімпійська" не змогли демонтувати навіть з третього разу


16 грудня КП "Київблагоустрій" втретє спробувало провести демонтаж незаконно встановлених МАФів у підземному переході, суміжному з входом-виходом зі станції метро "Олімпійська".

Про це повідомляє прес-служба Головного управління з контролю за благоустроєм.

"Вкотре діям комунальників перешкоджали невідомі особи – вони не підпускали працівників демонтажних бригад до незаконно встановлених яток, зривали стрічку, яка обмежувала доступ до місця проведення демонтажу", заявили в управлінні.

У повідомленні наголосили, що цей демонтаж, як і два попередні, проходив без будь-якої підтримки правоохоронних органів, тож фактично, нікому було забезпечувати громадський порядок на місці демонтажу.

 Фото прес-служби ГУ з контролю за благоустроєм

"Враховуючи зазначені обставини, аби не наражати працівників КП "Київблагоустрій" на потенційну небезпеку, керівництво комунального підприємства прийняло рішення скласти акт не демонтажу та повідомити про це Транспортну прокуратуру Києва", наголосили в управлінні.

Водночас голова КМДА Олександр Попов у газеті, яка друкується коштом платників податків, заявляє, що "за мого керівництва Київ став чеснішим, щирішим, суворішим", "жити в Києві стало все-таки трошки світліше", "з вулиць зникли ларьки, які здавалися вічними".

Варто також відзначити, що "незаконні ларьки", які наступного дня знову працюють, демонтуються за кошти міського бюджету, а отже, за гроші кожного з мешканців. 

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ