"Ялиноконус" на Майдані роздягають

16.12.2011  13:35

1 2 3
Фото ТСН

У п’ятницю з головної ялинки на Майдані Незалежності знімають гірлянди.

Натомість робітники розвішують на ялинці новорічні кольорові кулі, повідомляє ТСН.

40-метрова конструкція незвичної форми, яка вже отримала у киян прізвиська "ялинка-пірамідка" або "ялинка у шкарпетці", тепер змінить малюнок, адже працівники розвішують прикраси по спіралі.

Подейкують, що працівники помилково розвісили гірлянди "лінійкою", а потрібно було "змійкою", тобто по спіралі.

 Не встигли нарядити, як вже розділи. Фото DT.UA

Гендиректор тернопільської компанії "Ялинка України", яка встановлювала святкове дерево, Петро Ордінанг пообіцяв, що ялинка "буде дуже красива і модна, як у Європі".

За словами начальника Головного управління культури та мистецтва КМДА Світлани Зоріної, насправді робітники просто "примірюють" різні варіанти оформлення до ялинки.

Мовляв, є три варіанти, як може виглядати новорічна красуня.

"Вчора ми подивились, що є ще три дні (до Дня святого Миколая), і спробували подивитись, як вона виглядатиме в іншому варіанті", - сказала Зоріна.

Чиновниця додала, що згідно з третім макетом, на ялинці мали б бути іграшки, але скоріше за все, спробувати цей варіант не встигнуть через брак часу.

Зоріна повідомила, що один день роботи вишки, яка здійснює всі роботи з монтажу і прикрашання новорічної ялинки, обходиться міському бюджету у 20 тисяч.

Урочисте запалення новорічної ялинки у Києві відбудеться 19 грудня.

Як відомо, новорічна ялинка на Майдані викликала насміки киян. Нині інтернетом гуляє чимало "фотожаб" з "зеленою красунею".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ