Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4eea0633e3149/
Українська правда
Київ

Київська облрада виділила 1,3 мільйона на Skype для чиновників?

15.12.2011  15:37

14 грудня Київська облрада прийняла рішення про створення системи відеоконференцзв’язку між Київською облдержадміністрацією, райдержадміністраціями та міськвиконкомами області вартістю 1,3 мільйона гривень.

Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", ці кошти будуть виділені з обласного бюджету.

"Таке хворобливе прагнення облдержадміністрації та облради "інформатизувати" свою роботу суперечить такому ж категоричному небажанню керівництва Київської області запровадити відеотрансляції наживо засідань Київської облради, що пропонує "Свобода". Очевидно, справа в тому, що відеотрансляції сесій продемонстрували би громаді Київщини і порушення законів та регламенту з боку керівництва облради", - сказав депутат Андрій Мохник.

Він додав, що замість працювати відкрито, депутати проштовхнули проект на 1 мільйон 300 тисяч гривень, в якому громада Київщини не має нагальної потреби.

"Цей проект – всього лише сумнівна забаганка голови ОДА Анатолія Присяжнюка. Якщо чиновникам потрібно порадитися, селекторну нараду можна проводити за допомогою телефонного зв’язку або Інтернету (для аудіоконференцій швидкості українського інтернету цілком достатньо", - додав Мохник.

За його словами, по суті, обласна рада виділила 1 мільйон 300 тисяч гривень на встановлення на чиновницьких комп’ютерах Skype-у, який є безкоштовною програмою відеоконференцзв’язку.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.