Робітників "Київенерго" тепер можна викликати через інтернет


На офіційному інтернет-сайті ПАТ "Київенерго" розпочав роботу новий веб-сервіс – "Заявка на проведення робіт". З його допомогою споживачі можуть замовити низку послуг компанії без відвідування сервісної дільниці. 

Як повідомляє прес-служба "Київенернго", веб-сервіс дозволяє замовити безкоштовні послуги з опломбування, розпломбування, заміни дефектного лічильника та встановлення лічильника замість викраденого, відключення або підключення до мереж електропостачання тощо.

"Для динамічних мешканців мегаполісу "Заявка на проведення робіт", відправлена електронною поштою, безумовно стане зручним способом вирішення дрібних побутових питань", – заявила в.о. комерційного директора компанії Алла Танащук.

Щоб скористатися сервісом, споживачу потрібно заповнити обов’язкові поля заявки – персональні дані, номер особового рахунку, адресу, тип лічильника, його показання, електронну адресу, контактний телефон та бажані дату і час надання послуги.

Фахівець сервісної дільниці "Київенерго" обробить заявку і направить клієнту підтвердження про її отримання із детальною інформацією про візит майстра (якщо мова йде про безкоштовну послугу) або листа із заявкою та рахунком на сплату послуги.

Як відомо, у серпні на сайті "Київенерго" розпочав роботу сервіс для побутових споживачів електроенергії – "Електронна абонентська книжка", а у квітні – "Знайди свою сервісну дільницю".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ