Києву підкинули грошенят


Київ отримав додаткову дотацію у 270 мільйонів гривень на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Руслан Крамаренко.

Він пояснив, що обсяг додаткової дотації сформовано шляхом скорочення субвенції з державного бюджету на відшкодування частини відсоткових ставок із залучених кредитів на оновлення парку автобусів та тролейбусів у ході підготовки до Євро-2012 на 51,8 мільйона гривень та перерозподілу інших програм Міністерства фінансів.

"Економія виникла у зв’язку з тим, що кредит на придбання автобусів та тролейбусів планується залучити лише наприкінці грудня, і в нас залишаються невикористані кошти у цьому році. Ми переглядаємо усі статті витрат, і там, де це необхідно, проводимо оптимізацію", – пояснив Крамаренко.

Він наголосив, що у зв’язку із передбаченням 270 мільйонів гривень з державного бюджету, депутатам запропоновано зменшити доходи загального фонду бюджету Києва на 2011 рік на цю суму.

Зокрема, за джерелами: інші надходження – 213,6 мільйона гривень та надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває у комунальній власності, в сумі 56,4 мільйона гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ